Rundt 400 meldinger om mistenkte vaksinebivirkninger den siste uken

Totalt betegnes 789 av de over 7.000 meldingene som er behandlet, som alvorlige. Meldinger om alvorlige hendelser behandles først. Derfor gir ikke tallene et riktig bilde av fordelingen mellom alvorlige og lite alvorlige hendelser, opplyser Legemiddelverket.
Totalt betegnes 789 av de over 7.000 meldingene som er behandlet, som alvorlige. Meldinger om alvorlige hendelser behandles først. Derfor gir ikke tallene et riktig bilde av fordelingen mellom alvorlige og lite alvorlige hendelser, opplyser Legemiddelverket. Foto: Heiko Junge / NTB

Legemiddelverket har mottatt totalt 11.422 meldinger om mistenkte bivirkninger etter coronavaksine. Det er 408 flere meldinger enn det var for en uke siden.

Totalt betegnes 789 av de over 7.000 meldingene som er behandlet, som alvorlige, ifølge Legemiddelverket. Dette tallet har økte med 65 den siste uken.

6.319 av tilfellene betegnes så langt som lite alvorlige.

Meldinger om alvorlige hendelser behandles først. Derfor gir ikke tallene et riktig bilde av fordelingen mellom alvorlige og lite alvorlige hendelser, opplyser Legemiddelverket.

Bivirkningsmeldingene som er kommet, fører ikke til endrede anbefalinger for Pfizer-vaksinen og Moderna-vaksinen.

Personvernpolicy