Frode Berg møtte forsvarsministeren

Etter et lengre fengselsopphold i Russland kom spionasjedømte Frode Berg tilbake til Norge på tampen av 2019. Mandag blir det lukket høring i Stortinget om saken hans.
Etter et lengre fengselsopphold i Russland kom spionasjedømte Frode Berg tilbake til Norge på tampen av 2019. Mandag blir det lukket høring i Stortinget om saken hans. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

Etter et timelangt møte med forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) torsdag sier Frode Berg at han fortsatt ikke har fått noen ny informasjon om saken sin.

Den spionasjedømte nordmannen skal i lukket høring på Stortinget mandag, men har fortsatt ikke fått innsyn EOS-utvalgets rapport om saken sin, ifølge VG. Torsdag formiddag fikk han en muntlig orientering av forsvarsminister Frank Bakke-Jensen.

– Jeg har overhodet ikke fått noe stort innblikk. Men vi får se hva høringen bringer. Jeg kan ikke si noe mer før vi er ferdig med høringen, sa Frode Berg etter møtet på Akershus festning.

Overfor NRK gjorde han det klart at han ikke fikk vite noe nytt. Han mener fortsatt at han ikke er tilstrekkelig informert om innholdet.

Personvernpolicy