25 nye smittetilfeller i Drammen

Det siste døgnet er det registrert 25 nye coronatilfeller i Drammen. Smitteveien er kjent for 23 av dem, opplyser kommunen.

Både brukere og ansatte ved to avdelinger i hjemmesykepleien har fått påvist viruset, samt i forbindelse med en barnehage.

Forrige døgn var antall smittede 29.

– Vi fått påvist 180 nye smittetilfeller i løpet av påskeuka. Til sammenligning hadde vi 352 smittetilfeller uka før påske. Antallet smittetilfeller er nesten halvert, men samtidig er det ingen tvil om at smittetrykket fortsatt er høyt i Drammen kommune når vi skal tilbake til hverdagen etter påskeferien. Derfor må vi være forberedt på at den innsatsen vi la ned i ukene fram til påsken, må fortsette også den nærmeste tiden, sier kommuneoverlege John David Johannessen i en pressemelding på kommunens nettsider.

Personvernpolicy