Grilstad tilbakekaller Jubelsalami etter salmonellafunn

Grilstad opplyser at selv om de tilbake kaller produkter etter funn av Salmonella hos en råvareleverandør, er det ikke funnet salmonellabakterier i deres produkter. Foto: Grilstad / NTB
Grilstad opplyser at selv om de tilbake kaller produkter etter funn av Salmonella hos en råvareleverandør, er det ikke funnet salmonellabakterier i deres produkter. Foto: Grilstad / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire partier Jubelsalami og Jubelsalami med pepper kalles tilbake etter at det har blitt påvist Salmonella i en miljøprøve fra lokalene til en råvareleverandør.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Samtidig som produktene trekkes tilbake, har Grilstad ikke gjort funn av salmonellabakterier i sine egne produkter, råvarer eller produksjonslokaler, kommer det fram i en pressemelding.

– Det er ikke blitt påvist Salmonella hos Grilstad, verken i produksjonslokalene, råvarene eller i de ferdige produktene. Etter dialog med Mattilsynet, og for å unngå usikkerhet blant forbrukerne og kundene våre, trekker vi disse partiene fra markedet, sier direktør Ståle Gausen for innkjøp og næringspolitikk i Grilstad.

Grilstad trekker også tilbake et mindre parti med Grilstad spekeskalker, fordi det kan inneholde avskjær fra de berørte partiene med Jubelsalami.