Mann omkom i skiulykke i Oppdal

En mann i slutten av 40-årene omkom i en skiulykke i alpinløypene i Vangslia i Oppdal søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen skal ha krasjet i et tre mellom løypene, opplyser Trøndelag politidistrikt.

Politiet meldte først at det var snakk om en alvorlig ulykke i skiheisen, men rettet senere opplysningen.

Politiets innsatsleder på ulykkesstedet, Håkon Flor, sier til Adresseavisen at ulykken skjedde en gang mellom klokken 15.15 og 15.30 søndag ettermiddag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 16.02.

– Den som var involvert i ulykken, var bekreftet omkommet da vi kom til stedet. Da gjør vi undersøkelser på stedet for å finne årsaken til det som har skjedd. Vi har ingen opplysninger om at andre var involvert i ulykken, sier Flor.

Han forteller at de skal avhøre flere vitner.

– Vi samler de opplysningene vi har og ser om vi greier å finne en årsak. Vi tar vare på utstyret han hadde på seg og sammenholder det med vitneopplysninger, så blir det konkludert etter hvert, sier Flor.