To skadd i slåsskamp i T-banevogn i Oslo

<p>To menn ble kjørt til sykehus med kuttskader etter å ha vært involvert i en slåsskamp inne i en T-banevogn ved Makrellbekken stasjon i Oslo fredag ettermiddag. Foto: Terje Pedersen / NTB</p><p></p>
To menn ble kjørt til sykehus med kuttskader etter å ha vært involvert i en slåsskamp inne i en T-banevogn ved Makrellbekken stasjon i Oslo fredag ettermiddag. Foto: Terje Pedersen / NTB

To menn er kjørt til sykehus med kuttskader etter å ha vært involvert i en slåsskamp inne i en T-banevogn ved Makrellbekken stasjon vest i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Skadene er forenlige med bruk av kniv, men vi vet ikke om det er det som er brukt, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB. De har foreløpig ikke funnet noen våpen.

Hun vet ikke noe om hvor alvorlige skadene er, men opplyser at mennene var bevisste da de ble fraktet til sykehuset.

Det var tre menn i starten av 20-årene som var involvert i hendelsen, ifølge operasjonslederen. De har kontroll på alle de involverte, opplyser politiet på Twitter.

Det var flere personer til stede under slåsskampen, og hendelsen skal ha blitt filmet.

Politiet fikk melding om saken klokken 17.11. Klokken 18.50 opplyste politiet at de var i avslutningsfasen av det operative arbeidet.

Personvernpolicy