Dette skjer i dag

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Foto: NTB

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 25. mars.

Finansministeren mottar endelig rapport fra «Norge mot 2025»-utvalget

Finansminister Jan Tore Sanner (H) mottar den endelige rapporten fra ekspertutvalget «Norge mot 2025». Utvalget skulle vurdere hvordan konsekvenser av virusutbruddet og de økonomiske mottiltakene vil påvirke utviklingen i norsk økonomi.

EU-toppmøte

Lederne for de 27 EU-landene samles til toppmøte i to dager. På programmet står blant annet en videosamtale med USAs president Joe Biden.

Biden holder pressekonferanse

Biden skal torsdag også holde sin første pressekonferanse. Han ble tatt i ed som president 20. januar, og har brutt med tradisjonen ved å vente så lenge med å holde en ordinær pressekonferanse med journalister. Amerikanske medier både på venstre- og høyresiden har kritisert presidenten for å ha drøyd så lenge.

Frist for årets lønnsoppgjør

LO og NHO har frist til midnatt til å komme til enighet i om frontfaget i lønnsoppgjøret. Årets oppgjør er et mellomoppgjør der det kun forhandles om lønn. Det er stor avstand mellom partene, og LO varslet onsdag at de ikke har noe å gi. Dersom de ikke blir enige, går forhandlingene videre til Riksmekleren.

Personvernpolicy