Coronapressekonferansen utsatt – folk må være forberedt på innstramminger, ifølge FHI

Avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet er bekymret for coronasituasjonen i Norge. Foto: Berit Roald / NTB
Avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet er bekymret for coronasituasjonen i Norge. Foto: Berit Roald / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Regjeringens pressekonferanse om coronasituasjonen er utsatt fra klokka 13 til 18. FHI sier folk må være forberedt på innstramminger i påsken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Påsken nærmer seg med stormskritt, og det er knyttet spenning til hvilke coronatiltak som vil være gjeldende for høytiden.

Avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet sier folk må være forberedt på ytterligere innstramminger, skriver TV 2.

– Det gjøres vurderinger av dette av regjeringen nå, og det er aktualisert med utviklingen den siste tiden og med tanke på økt risiko for smittespredning i påskehøytiden, sier Vold.

Den siste tiden er det registrert svært høye smittetall. Mandag testet 1.096 personer positivt, som er det nest høyeste antallet smittede registrert under pandemien. Rekorden ble satt 17. mars.

Vold vil være til stede på pressekonferansen sammen med helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) og helsedirektør Bjørn Guldvog.