Dette skjer i dag

Foto: Berit Roald / NTB
Foto: Berit Roald / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 13. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nominasjonsmøte i Oslo Frp

Fremskrittspartiet avholder nominasjonsmøte for Oslo. Christian Tybring-Gjedde og Jon Helgheim er foreslått som listetopper. Til tredjeplass har nominasjonskomiteen foreslått Aina Stenersen, mens det har kommet benkeforslag på Carl I. Hagen.

Nominasjonsmøte for Partiet Sentrum i Oslo

Nominasjonskomiteen i det nystartede partiet Sentrum har foreslått advokat Geir Lippestad som partiets 1.-kandidat. Lørdag holder partiet sitt nominasjonsmøte. Målet er å stille lister i alle 19 valgdistrikter.

I januar hadde det nye partiet sitt første årsmøte etter at det en uke tidligere var blitt godkjent som et politisk parti.

Lørdag er Vårryddedagen

Hold Norge Rent (HNR) oppfordrer til alle til rydding på våren før fuglene kommer tilbake og hekkingen starter, og inviterer alle som befinner seg i snø- og isfrie områder til å bli med på den nye nasjonale Vårryddedagen som arrangeres i dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vårryddedagen er en ryddekampanje som skal bidra til å fjerne søppel fra norsk natur før ferdselsforbudet trer i kraft 15. april.

Protester mot koronarestriksjoner i Tyskland

Den såkalte Querdenken-bevegelsen i Tyskland planlegger massedemonstrasjon med tusenvis av deltakere i protest mot nedstengingen i landet.

Paraplygruppa for de mange motstanderne av virustiltak i Tyskland, som har stått bak store demonstrasjoner de siste månedene.

Cecilia Brækhus i VM-kamp i USA

Proffbokser Cecilia Brækhus møter Jessica McCaskill til revansjeduell Dallas, Texas lørdag kveld, lokal tid. Brækhus forsøke på vinne tilbake beltene McCaskill tok fra henne i august i fjor.