Evakuerte beboere kan  etter jordskred i Oslo

<p>Flere boliger blir evakuert etter at det har gått et jordskred ved Telthusbakken i bydel St. Hanshaugen. – Det er foreløpig ikke mistanke om at noen er tatt, skriver Oslo politidistrikt på <a href="https://twitter.com/oslopolitiops/status/1365625780399714304" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Twitter</a>.</p><p>Foto: Fredrik Hagen / NTB</p>
Flere boliger blir evakuert etter at det har gått et jordskred ved Telthusbakken i bydel St. Hanshaugen. – Det er foreløpig ikke mistanke om at noen er tatt, skriver Oslo politidistrikt på Twitter. Foto: Fredrik Hagen / NTB Foto: Fredrik Hagen / NTB

Alle de evakuerte etter jordskredet som gikk på nordsiden av Telthusbakken i Oslo fredag kveld får flytte hjem igjen. Beboere i fire boliger ble evakuert.

– Geotekniker har undersøkt stedet. Alle evakuerte kan flytte inn i husene sine igjen. Det blir gitt noen begrensninger på bruken av huset som er truffet av raset, skriver politiet på Twitter.

Skredet gikk i skråningen mellom bunnen av Telthusbakken og Gamle Aker kirkegård.

NTB har fått opplyst av en beboer i området at skredet gikk fredag kveld, men ble varslet lørdag.

Skredet traff soverommet til sønnen i en familie som flyttet inn for seks uker siden, skriver Aftenposten. Familien var bortreist da skredet gikk.

Personvernpolicy