Åpen for alle - alltid

32 smittet på byggeplass tilknyttet nytt Stordalen-hotell

Det pågår massetesting etter at 32 personer er smittet på byggeplassen til Petter Stordalens nye hotell ved Solli plass. Foto: Martin Solhaug Standal / NTB
Det pågår massetesting etter at 32 personer er smittet på byggeplassen til Petter Stordalens nye hotell ved Solli plass. Foto: Martin Solhaug Standal / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det pågår massetesting etter at 32 personer er bekreftet smittet på byggeplassen til Petter Stordalens nye hotell i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det siste jeg har opplysninger om, er at det er 32 bekreftede smittede, men det kan være flere. Det pågår nå massetesting i samtlige involverte firmaer der det er påvist smitte, sier kommunikasjonssjef Grete Sivertsen i Aspelin Ramm til Børsen.

Aspelin Ramm og Stordalen-eide Strawberry Brothers eier bygget med 50 prosent hver.

Til daglig jobber cirka 250 arbeidere på byggeplassen.

Prosjektsjef Erik Tveit i Hent (hovedentreprenøren for byggeprosjektet) sier arbeidet fortsetter med redusert bemanning som følge av smitte og karantene.

– Det er for tidlig å si noe om dette vil slå ut i byggingen, men det jobbes med å unngå forsinkelser, sier Tveit.

Planlagt åpning er september 2022.

Aspelin Ramm er også byggherre for Pressens hus i Oslo, der det nylig var et smitteutbrudd. Minst 37 personer på byggeplassen var bekreftet smittet der i slutten av januar.

NTB er blant leietakerne som skal inn i Pressens hus når det står ferdig.