West Ham leier Lingard resten av sesongen

Manchester United leier ut Jesse Lingard til West Ham resten av sesongen. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Manchester United leier ut Jesse Lingard til West Ham resten av sesongen. Foto: Fredrik Hagen / NTB Foto: NTB scanpix

Manchester United har gått med på å leie ut Jesse Lingard til Premier League-rival West Ham for resten av sesongen, ifølge flere britiske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lingard har fått klarsignal til et leieopphold på grunn av manglende spilletid i Ole Gunnar Solskjærs lag. Ifølge Manchester Evening News har West Ham sagt seg villig til å betale 1,5 millioner pund i leiesum og dekke spillerens lønn på 80.000 pund i uka. West Ham får ingen kjøpsopsjon i avtalen, som ennå ikke er offisielt bekreftet.

BBC skriver at avtalen betyr at West Ham må signere enten Said Benrahma eller Craig Dawson permanent, ettersom Premier League-reglene forbyr flere enn to leiespillere fra engelske klubber i troppen.

Benrahma ble leid inn fra Brentford i oktober, med en avtale som tilsier at overgangen skal gjøres permanent ved sesongslutt. Dawson ble leid inn fra Watford, også han i oktober.

West Ham-manager tok med seg den gang 20-årige Lingard på sommerturné som Manchester United-sjef sommeren 2013, og Lingard scoret det første målet i Moyes-æraen i Australia.

Denne sesongen har Lingard spilt bare tre førstelagskamper, alle i cupturneringer.

Personvernpolicy