Stortingsrepresentant ber Oslo-folk holde seg unna hytta i Færder

Stortingsrepresentant fra Venstre, Carl-Erik Grimstad, har lite til overs for Oslo-folk som reiser på hytta i Færder kommune under pandemien.
Stortingsrepresentant fra Venstre, Carl-Erik Grimstad, har lite til overs for Oslo-folk som reiser på hytta i Færder kommune under pandemien. Foto: Vidar Ruud / NTB

Stortingsrepresentant for Vestfold Venstre, Carl-Erik Grimstad, ber hyttefolk fra Oslo om å holde seg hjemme under pandemien.

Til Avisa Oslo sier stortingsrepresentanten at selv om folk har motforestillinger mot å holde seg hjemme, må de høre på Ernas henstilling om å unngå unødvendige fritidsreiser.

– Selv midt i nedstengningen i våres reiste fremdeles folk til hyttene sine på Tjøme, på tross av at det var hytteforbud. Det er ganske opprørende, sier Grimstad.

Han har forståelse for at noen betrakter hytta i Færder som sitt andre hjem, men har en klar bønn til de som absolutt må på hytta.

– Hvis du på død og liv må på hytta, så oppfør deg som om du er i karantene! Jeg vil ikke treffe deg på butikken, ikke nå, sier Venstre-politikeren som selv bor i Færder kommune.

Personvernpolicy