Stortingsrepresentant ber Oslo-folk holde seg unna hytta i Færder

Stortingsrepresentant fra Venstre, Carl-Erik Grimstad, har lite til overs for Oslo-folk som reiser på hytta i Færder kommune under pandemien.
Stortingsrepresentant fra Venstre, Carl-Erik Grimstad, har lite til overs for Oslo-folk som reiser på hytta i Færder kommune under pandemien. Foto: Vidar Ruud / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stortingsrepresentant for Vestfold Venstre, Carl-Erik Grimstad, ber hyttefolk fra Oslo om å holde seg hjemme under pandemien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Til Avisa Oslo sier stortingsrepresentanten at selv om folk har motforestillinger mot å holde seg hjemme, må de høre på Ernas henstilling om å unngå unødvendige fritidsreiser.

– Selv midt i nedstengningen i våres reiste fremdeles folk til hyttene sine på Tjøme, på tross av at det var hytteforbud. Det er ganske opprørende, sier Grimstad.

Han har forståelse for at noen betrakter hytta i Færder som sitt andre hjem, men har en klar bønn til de som absolutt må på hytta.

– Hvis du på død og liv må på hytta, så oppfør deg som om du er i karantene! Jeg vil ikke treffe deg på butikken, ikke nå, sier Venstre-politikeren som selv bor i Færder kommune.