Buss veltet i Fredrikstad – glatte veier i området

<p>– Det er utfordrende med mye snøfall. Husk å kjøre forsiktig og ta det rolig, skriver Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter.</p>
– Det er utfordrende med mye snøfall. Husk å kjøre forsiktig og ta det rolig, skriver Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Vanskelige kjøreforhold preger trafikken flere steder i landet mandag morgen. Politiet og veitrafikksentralen oppfordrer alle til å kjøre forsiktig.

Natt til mandag meldte politiet i Agder politidistrikt om underkjølt regn flere steder, på grunn av væromslag.

– Dette gjelder alt fra fylkesvegnettet, kommunale veger, andre sideveger, sykkelveier og fortau, opplyste politiet på Twitter, og ba både bilister, fotgjengere og syklister om å ta hensyn til forholdene.

I løpet av morgentimene har politiet i Agder politidistrikt meldt om flere hendelser på blant annet riksvei 9 ved Hægeland, Møglandsveien i Lindesnes og Erkleivvegen i Vennesla.

Det er ifølge politiet ikke meldt om personskade på noen av hendelsene. Alle ulykkene skal ha oppstått på grunn av vanskelige kjøreforhold.

I Lisleby i Fredrikstad måtte politi og brannvesen rykke ut, etter at en lastebil skled inn i en strømstolpe. Det ble ikke meldt om personskade hos fører.

Også på Torsøveien på Torsnes i Fredrikstad er det glatte veier.

Nødetatene ble nødt til å rykke ut til en kollisjon mellom en buss og en bil på samme strekning. Det er ikke meldt om personskader.

– Det er svært glatt på strekningen, og det anmodes om å kjøre forsiktig og etter forholdene. Vegtrafikksentralen er varslet, og strøbil er på vei, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Også i Møre og Romsdal skaper været trafikale utfordringer.

– Det er utfordrende med mye snøfall. Husk å kjøre forsiktig og ta det rolig, så skal du se at du kommer frem til slutt, skriver politiet i Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter.

Spesielt trafikken i Leikongbakken i Gurskøy skal ha vært rammet av været.

Personvernpolicy