Dette skjer i dag

Foto: Lise Åserud / NTB
Foto: Lise Åserud / NTB Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene i dag søndag 10. januar.

Sørgegudstjeneste i Gjerdrum kirke

Søndag kl. 11.00 blir det sørgegudstjeneste i Gjerdrum kirke, til minne om de omkomne, og til trøst for de berørte etter leirskredet i Gjerdrum. Gudstjenesten overføres direkte i NRK TV og NRK Radio.

Statsminister Erna Solberg vil være til stede i kirken denne dagen, hvor blant annet musiker og poet Trygve Skaug medvirker. Gudstjenesten ledes av sogneprest Jakob Furuseth.

Sveriges nye pandemilov trer i kraft

Den nye loven gir myndighetene mulighet til å stenge alt fra butikker, treningssentre og campingplasser til parker og strender.

Statsministeren på Høyres felleskonferanse

Høyre avholder den årlige felleskonferansen. På konferansen deltar partiets sentralstyre, stortingsgruppe, regjeringsapparat og ansatte. På grunn av koronasituasjonen gjennomføres konferansen i år digitalt,

Presidentvalg i Kirgisistan

Kirgisistan holder presidentvalg etter at den forrige president gikk av som følge av press og uro etter valget i oktober.

Verdenscup i alpint, skiskyting, hopp og langrenn

Tour de Ski i langrenn i Val di Fiemme, Italia avsluttes med fellesstart opp til Alpe di Cermis. I Oberhof, Tyskland er det blandet stafett og parstafett i skiskyting søndag, mens alpinistene kjører slalåm for menn i Adelboden, Sveits og super-G for kvinner i St. Anton, Østerrike. Hopperne skal i aksjon i Titisee-Neustadt, Tyskland.

Personvernpolicy