24 timer etter Gjerdrum-skredet: 10 fortsatt ikke gjort rede for, søket fortsetter på stedet

Et redningshelikopter over rasstedet i Ask natt til torsdag. Letingen etter savnede fortsetter med uforminsket styrke. Ti personer er fortsatt ikke gjort rede for.
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Et redningshelikopter over rasstedet i Ask natt til torsdag. Letingen etter savnede fortsetter med uforminsket styrke. Ti personer er fortsatt ikke gjort rede for. Foto: Terje Bendiksby / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ved 4-tiden natt til torsdag, 24 timer etter leireskredet på Ask i Gjerdrum startet, er det fortsatt ti personer som ikke er gjort rede for.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet fikk første varsel om skredet klokken 3.59 natt til onsdag.

Søket i skredområdet fortsetter ett døgn seinere, og politiet har ikke endret status for søket fra å lete etter overlevende. Listen over personer som ikke er gjort rede for ble mindre og mindre utover onsdagen, og gikk ned fra 26 til 10.

Det har pågått søk i området med helikopter og droner i løpet av natten. Det er fortsatt ikke mulig å bevege seg ned i området som er definert som rød sone.

I TV 2s direktebilder fra Gjerdrum i 4-tiden kan man se at aktiviteten er i ferd med å tilta. Politiet vurderer blant annet å sende letehunder ned i området.