Høie: Lyset er virkelig på vei tilbake nå

Sammen med statsminister Erna Solberg (H) og Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) deltok helseminister Bent Høie (H) digitalt under søndagens vaksinering av Svein Andersen. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Sammen med statsminister Erna Solberg (H) og Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) deltok helseminister Bent Høie (H) digitalt under søndagens vaksinering av Svein Andersen. Foto: Fredrik Hagen / NTB Foto: NTB scanpix

Helseminister Bent Høie (H) er svært tilfreds med at Norge har startet coronavaksineringen, men understreker at det fortsatt er viktig å ha kontroll på smitten.

– Dette er en veldig gledelig dag. I desember er man vant med at lyset kommer tilbake. Nå er det virkelig sånn at lyset er på vei tilbake nå som vi starter vaksineringen, sa Høie.

Søndag startet coronavaksineringen i Norge. Svein Andersen (67) på Ellingsrudhjemmet i Oslo fikk æren av å stå først i køen.

– Det er en stor jobb som fortsatt er foran oss, ikke minst ute i kommunene. Selv om vi nå starter vaksineringen, er det veldig viktig at vi har kontroll på smittespredningen, fortsatte helseministeren.

Personvernpolicy