39-åring mistet livet i frontkollisjon i Rogaland

<p>Føreren av personbilen er frigjort fra bilen og blir fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse etter å ha fått førstehjelp på stedet. Politiet bekreftet senere at en person omkom i ulykken.</p>
Føreren av personbilen er frigjort fra bilen og blir fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse etter å ha fått førstehjelp på stedet. Politiet bekreftet senere at en person omkom i ulykken. Foto: Scanpix

En 39 år gammel mann omkom i en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil på Buevegen mellom kommunene Bjerkreim og Time i Rogaland.

Føreren av personbilen ble frigjort fra bilen og fikk førstehjelp på stedet. Han ble deretter sendt til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse i 14-tiden.

I 19.30-tiden opplyser politiet at mannen omkom, skriver TV 2.

– Sykehuset meldte at fører av personbil er bekreftet omkommet. Pårørende er varslet og ivaretas, skriver politiet på Twitter.

Det er store materielle skader etter ulykken.

– To personer er direkte involvert i ulykken. Føreren av lastebilen fremstår fysisk uskadd, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen.

Ulykken skjedde på fylkesvei 504 Buevegen mellom Oslandsvatnet og Litlavatn. Oslandsvatnet ligger i Undheim i Time kommune og Litlavatn ligger i Bjerkreim kommune.

Det er svært glatt på stedet. Buevegen var fortsatt stengt lørdag ettermiddag.

Personvernpolicy