39-åring mistet livet i frontkollisjon i Rogaland

Føreren av personbilen er frigjort fra bilen og blir fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse etter å ha fått førstehjelp på stedet. Politiet bekreftet senere at en person omkom i ulykken.
Føreren av personbilen er frigjort fra bilen og blir fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse etter å ha fått førstehjelp på stedet. Politiet bekreftet senere at en person omkom i ulykken. Foto: Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 39 år gammel mann omkom i en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil på Buevegen mellom kommunene Bjerkreim og Time i Rogaland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Føreren av personbilen ble frigjort fra bilen og fikk førstehjelp på stedet. Han ble deretter sendt til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse i 14-tiden.

I 19.30-tiden opplyser politiet at mannen omkom, skriver TV 2.

– Sykehuset meldte at fører av personbil er bekreftet omkommet. Pårørende er varslet og ivaretas, skriver politiet på Twitter.

Det er store materielle skader etter ulykken.

– To personer er direkte involvert i ulykken. Føreren av lastebilen fremstår fysisk uskadd, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen.

Ulykken skjedde på fylkesvei 504 Buevegen mellom Oslandsvatnet og Litlavatn. Oslandsvatnet ligger i Undheim i Time kommune og Litlavatn ligger i Bjerkreim kommune.

Det er svært glatt på stedet. Buevegen var fortsatt stengt lørdag ettermiddag.