Dette skjer i dag

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, lørdag 28. november.

Flere vektere i streik

Norsk Arbeidsmandsforbund trapper opp vekterstreiken og har tatt ut ytterligere 85 vektere i streik fra midnatt natt til i dag. Totalt er nå 2.373 vektere i streik.

Senterpartiets og Arbeiderpartiets nominasjonsmøter

Senterpartiet holder nominasjonsmøter for neste års stortingsvalg i Telemark og i Sogn og Fjordane. Arbeiderpartiet holder nominasjonsmøte for Møre og Romsdal.

Nær 90.000 Moria-underskrifter overrekkes til regjeringen

Evakuer barna fra Moria nå og Redd Barna setter 2.847 lys utover i vintermørket på Eidsvolls plass. De skal også overlevere 90.000 underskrifter til regjeringen. Av smittevernhensyn er markeringen først og fremst digital og strømmes direkte på Facebook. Lignende markeringer skjer flere steder i Norge.

MDGs landsstyremøte

Landsstyret i Miljøpartiet De Grønne skal vedta resolusjoner og bestemme hvem som trer inn som partileder når Une Bastholm går ut i fødselspermisjon.

26. runde i eliteserien i fotball

Det spilles to kamper i eliteserien for menn i dag: Viking – Start begynner klokken 16 og Brann – Aalesund spilles klokken 18.

Verdenscupåpning i skiskyting

De første øvelsene i verdenscupen i skiskyting starter i Kontiolahti i Finland. I dag er det normaldistansene – 20 kilometer for menn og 10 kilometer for kvinner – som går av stabelen.

Personvernpolicy