Tre skadd i arbeidsulykke i Follotunnelen

<p>Tre arbeidere ble skadd i en arbeidsulykke på Follobanen mandag. Tilstanden for en av dem skal være kritisk. Foto: Terje Bendiksby / NTB</p><p></p><p></p>
Tre arbeidere ble skadd i en arbeidsulykke på Follobanen mandag. Tilstanden for en av dem skal være kritisk. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Tre personer er kjørt til Ahus etter å ha blitt skadd i en arbeidsulykke i tunnelen til Follobanen. En av dem skal være kritisk skadd.

Ulykken skal ha skjedd inne i tunnelen, melder Øst politidistrikt på Twitter klokken 12.30 mandag.

Ulykken skjedde da tre arbeidere veltet med en kran. En person skal være kritisk skadd, de to andre lettere skadd, ifølge politiet.

Ifølge Østlandets Blad skal det være snakk om en fallulykke fra flere meters høyde fra en kran inne i tunnelen. Et skinnegående kjøretøy skal også ha vært involvert i hendelsen. De tre skadde skal være utenlandske arbeidere.

– Det viktigste nå er å tenke på dem som er skadd, og at de blir tatt hånd om på beste måte. Det er veldig stor aktivitet inne på dette anlegget, men én slik hendelse er én for mye, sier kommunikasjonsansvarlig Katrine Kjelland i Follobaneprosjektet til avisen.

Personvernpolicy