Kvinne i 20-årene til sykehus etter å ha blitt påkjørt av gaffeltruck

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne er fraktet til sykehus med luftambulanse etter å ha blitt påkjørt av en gaffeltruck på et fiskemottak i Vardø. Hun er påført moderate skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i 20-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en arbeidsulykke på et fiskemottak i Vardø i Troms og Finnmark.

«Politiet har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. En person påkjørt av en gaffeltruck. Vedkommende er bevisst og tas hånd om av ambulansepersonell», skrev politiet på Twitter.

– Kvinnen ble påkjørt av trucken inne på fiskebruket og ble på et vis liggende fastklemt etterpå. Hun ble frigjort før politiet kom til stedet og er blitt sendt i luftambulanse til sykehuset i Kirkenes, sier operasjonsleder Jannicke Silseth Eide i Finnmark politidistrikt til NTB.

Finnmarkssykehuset opplyser til NTB at pasienten er moderat skadd og at tilstanden er stabil. Hun er til behandling og utredning.

Politiet jobber med tekniske undersøkelser og avhør på stedet. Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken. Det er ingen mistanke om rus- eller alkoholpåvirket kjøring, opplyser politiadvokat Lisa Moon Sneve i politidistriktet.