Dette skjer i dag

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, søndag 22. november.

Budsjettforhandlingene fortsetter på toppnivå

Forhandlingene om statsbudsjettet mellom regjeringspartiene Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre, samt Fremskrittspartiet fortsetter på partiledernivå.

Forhandlingene er på overtid. Regjeringspartiene hadde frist til lørdag klokken 10 med å legge inn sine merknader og tall i finansinnstillingen, men denne fristen ble brutt. Partiene har endelig frist til å avgi finansinnstillingen fredag 27. november, mens finansdebatten i Stortinget skal holdes 3. desember.

G20-toppmøtet avsluttes

G20-toppmøtet mellom verdens største økonomier fortsetter med koronaepidemien som hovedtema. Toppmøtet foregår på video med Saudi-Arabia som vertskap. Det startet lørdag og avsluttes søndag. Det er avsluttende pressekonferanse klokken 14.30.

Merkel har 15-årsdag som statsminister

Søndag er det 15 år siden Angela Merkel ble Tysklands første kvinnelige statsminister. Merkel har planlagt en pressekonferanse klokken 17.

Nye demonstrasjoner i Hviterussland

Det er varslet nye, omfattende demonstrasjoner mot Hviterusslands leder Aleksandr Lukasjenko, som tidligere i år ble kåret til vinneren i et omstridt presidentvalg som utløste voldsomme protester.

Presidentvalg i Burkina Faso

Det avholdes presidentvalg i det vestafrikanske landet Burkina Faso. Det er knyttet spenning til valggjennomføringen etter påstander om valgfusk fra opposisjonen og en økende trussel fra jihadistgrupper i landet.

Glimt kan sikre seg gullet i Eliteserien

Suverene Bodø/Glimt kan sikre seriegullet i Eliteserien i fotball borte mot nedrykkstruede Strømsgodset klokken 20. Glimt trenger bare uavgjort for å sikre gullet fem runder før slutt.

I tillegg spilles Haugesund-Sandefjord, Kristiansund-Mjøndalen, Odd-Start og Sarpsborg-Viking klokken 18. Kampen mellom Rosenborg og Brann er utsatt til tirsdag på grunn av koronakarantener.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden