Dette skjer i dag

Foto: Florian Schrötter / Expa / NTB
Foto: Florian Schrötter / Expa / NTB Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 18. november.

«Nødlandslaget» møter Østerrike

Norge spiller mot Østerrike i Uefas nasjonsliga i fotball for menn. Kampen går i Wien, og på grunn av den oppståtte koronasituasjonen stiller Norge med et lag så å si uten de faste spillerne – det såkalte nødlandslaget. Mats Møller Dæhli er kaptein.

Pressekonferanse om koronasituasjonen

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland (H) og helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) holder pressekonferanse om koronasituasjonen. I tillegg er helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg til stede. Bergen kommune holder også koronapressekonferanse i dag.

Møte om tilbudet til sårbare barn og unge

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) holder er digitalt møte om tjenestetilbudet til sårbare barn og unge under koronapandemien. Han møter også med Omar Samy Gamal, Oslos byråd for kultur, idrett og frivillighet.

Erna Solberg i muntlig spørretime

Statsminister Erna Solberg (H) stiller som eneste regjeringsmedlem til muntlig spørretime på Stortinget.

Greenpeace-søksmål mot fly-krisepakke

Det er rettsmøte i saken der miljøorganisasjonen Greenpeace har gått til sak mot den nederlandske statens redningspakke på rundt 36 milliarder kroner til flyselskapet KLM.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden