594 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til onsdag registrert 30.105 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 594 meldte tilfeller siste døgn.

Det er 46 flere enn dagen før, og 32 flere enn natt til onsdag for en uke siden, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS). De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.599 nye smittetilfeller i Norge.

139 koronapasienter var tirsdag innlagt på sykehus. Det er fire flere enn mandag. Vel 2 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet.

Til sammen er 299 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, ifølge foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19 er ikke alltid mulig å slå fast. Vel halvparten, 53 prosent, av de døde er menn, og folk i 80-årene utgjør den største gruppen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden