Knivstikking på Elverum – kvinne trolig tilfeldig offer

Veisperring i området der politiet leter etter gjerningsperson etter melding om knivstikking på en privat adresse i Elverum.
Veisperring i området der politiet leter etter gjerningsperson etter melding om knivstikking på en privat adresse i Elverum. Foto: Østlendingen Truls Sylvarnes / NTB

Bevæpnet politi søker etter en gjerningsmann i Elverum-området etter at en kvinne ble knivstukket. Innbyggere i området bes holde seg inne og låse dører.

Én kvinne er skadd i en knivstikking på en privat adresse i Elverum. Hun ble påført stikkskader og får nå behandling på sykehus, opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding.

Operasjonsleder Haagen Løvseth sier til NTB at politiet er på plass og i gang med et stort søk etter gjerningspersonen i området.

– Det skjedde vest for Glomma, og det er i hovedsak der og sør for Terningmoen leir vi leter, sier Løvseth.

Bes holde seg inne

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 14.24. Løvseth sier at det fremstår som at kvinnen ble et tilfeldig offer, og at politiet derfor tar alle forholdsregler og oppfordrer folk i området til å være forsiktige.

– Naboer i området gis beskjed om å holde seg innendørs og låse dørene. Ved observasjoner ring 112, skriver politiet i pressemeldingen.

De legger til at gjerningsmannen kan være iført en stjålet militæruniform, og at han antas å være psykisk ustabil.

Militæruniform stjålet

Hendelsen settes også i sammenheng med observasjoner av en ustabil eller ruset person natt til fredag. I tillegg ble en militæruniform stjålet fra Terningmoen militærleir i Elverum.

– I den ene hendelsen har vi navn og bilde, sier Løvseth til NTB.

Løvseth legger likevel til at det enda ikke er bekreftet at det dreier seg om samme person i alle tre hendelsene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
23:51Norge26-åring pågrepet og siktet i en av de største narkotikasakene i 202023:46VerdenAserbajdsjanske styrker inntar enda et distrikt som Armenia måtte gi fra seg23:44VerdenBiden sikret seg en litt sterkere seier i Wisconsin etter omtelling23:38VerdenDetaljer fra grov mishandlingssak sjokkerer Sverige23:23VerdenSarkozy mener han har opplevd seks år med ærekrenkelser22:39NorgeMann dømt til tvungent psykisk helsevern etter å ha drept kvinne i Trondheim i fjor22:38NorgeFHI vil ha mer testing av sykehjemsansatte i områder med mye smitte22:19VerdenSkottlands førsteminister vil ha ny folkeavstemning om uavhengighet i 202121:51VerdenDetaljer fra grov mishandlingssak sjokkerer Sverige21:50NorgeFinnmarking må i fengsel for å ha tent på hytta mens kona og datteren var til stede21:41VerdenKvinne mistenkt for å ha holdt sønnen innesperret i opp mot 30 år i Stockholm21:03NorgeNestlé tilbakekaller barnegrøt20:58NorgeHøie gir helsepersonell innreiseunntak20:57PolitikkAndreas Sjalg Unneland vant kampvotering i Oslo SV – Petter Eide vraket20:56VerdenKroatias statsminister har fått påvist coronasmitte20:25VerdenUSA stålsetter seg: – Som om en naturkatastrofe rammet alle 50 delstatene samtidig19:42VerdenSvensk politi fulgte godterispor i snøen og kom over leilighet full av tjuvgods19:40VerdenTyrkia utvider portforbud for å få kontroll over coronaspredningen19:40VerdenTigray-topp ber om en «slutt på galskapen» og at Etiopia trekker styrkene ut19:21VerdenMistenkt i Maddie McCann-saken flyttes til annet fengsel