Fire siktet etter knivstikking i Sandefjord

Flere ungdommer sloss ved McDonald's i Sandefjord lørdag kveld. Foto: Geir Eriksen / NTB
Flere ungdommer sloss ved McDonald's i Sandefjord lørdag kveld. Foto: Geir Eriksen / NTB Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En ung mann er innlagt på sykehus med alvorlige knivskader etter et masseslagsmål i Sandefjord lørdag kveld. Fire er siktet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I alt deltok rundt 20 ungdommer i en slåsskamp ved McDonald's i Sandefjord. Alle de involverte er gutter eller unge menn født rundt 2000, får NTB opplyst ved midnattstider natt til søndag. En annen mann som også ble knivstukket, er lettere skadd. To andre personer har sårskader i ansiktet.

Søndag morgen sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB at fire menn er siktet i saken og har status som pågrepet.

– Femtemann er foreløpig bare innbrakt. Vi jobber på spreng med saken og har avhørt vitner i hele natt. Det vil vi fortsette med utover søndagen, sier Groth.

Politiet fikk den første meldingen om hendelsene klokken 20 lørdag kveld. Det skal ha vært kaotiske tilstander da de kom fram til stedet kort tid etter.

Politiet vil søndag morgen ikke si noe om bakgrunnen for slagsmålet. Noen av de involverte er lokale og andre kommer utenbys fra.