Mann død etter brann i Hurdal

En mann i 40-årene er død etter at han ble funnet livløs i et brennende hus i Hurdal på Øvre Romerike onsdag ettermiddag.

Da røykdykkerne gikk inn i boligen fant de en livløs mann i kjelleren. Mannen, som bodde i huset, ble sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter brannen. Lørdag bekrefter politiet at mannens liv ikke sto til å redde.

– Vi ble informert av sykehuset om dødsfallet ved 18-tiden fredag, sier jourhavende politiadvokat Linda Tengesdal i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Politiet etterforsker brannen og jobber med å avklare om det er skjedd noe kriminelt. I tillegg til mannen i 40-årene befant det seg også en annen person på stedet. Politiet opplyste tidlig at de anser denne personen som et vitne. Ingen har lørdag status som verken mistenkt eller siktet i saken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden