Skipslegen om bord på MS Roald Amundsen drept i hjemlandet

<p>Den filippinske skipslegen på hurtigruten MS Roald Amundsen er drept i hjemlandet. Her ligger skipet i coronakarantene ved kai i Tromsø i august Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB</p>
Den filippinske skipslegen på hurtigruten MS Roald Amundsen er drept i hjemlandet. Her ligger skipet i coronakarantene ved kai i Tromsø i august Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Foto: NTB scanpix

Den filippinske skipslegen om bord på MS Roald Amundsen ble drept i hjemlandet for snart to uker siden, melder Nordlys.

– Vi er kjent med at en tidligere ansatt er utsatt for en kriminell handling i sitt hjemland. Vi har sendt våre dypeste kondolanser til familien og de etterlatte i denne veldig triste saken , sier pressevakt Tarjei Kramviken i Hurtigruten til Nordlys lørdag kveld.

Det filippinske mediet Remate Online skriver at Arnold P. Hicarte skal ha blitt drept av en person på motorsykkel 12. oktober da han parkerte utenfor en bensinstasjon i byen Antipolo, hovedstad i provinsen Rizal på Filippinene.

Ifølge nettstedet var han trolig et tilfeldig offer.

Bemanningsbyrået OSM, som har levert personell til Hurtigruten, bekrefter drapet.

– Det er riktig at han er drept, men familien ønsker ikke at vi skal kommentere det ytterligere, sier administrerende direktør Geir Sekkesæter i OSM til Nordlys.

(Trygve Hegnar, eier av ABC Nyheter og Startsiden, er styreleder og eier fem prosent av Hurtigruten gjennom sitt investeringsselskap Periscopus)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden