To personer knivstukket i masseslagsmål i Sandefjord

<p>– Det var mange ungdommer samlet, og situasjonen var uoversiktlig. Hvor mange som var involvert i slåssinga, vet vi foreløpig ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Erik Gunnerød. Foto: NTB scanpix.</p>
– Det var mange ungdommer samlet, og situasjonen var uoversiktlig. Hvor mange som var involvert i slåssinga, vet vi foreløpig ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Erik Gunnerød. Foto: NTB scanpix.

To personer er knivstukket, en av dem alvorlig skadd, da flere ungdommer sloss ved McDonald's i Sandefjord lørdag kveld. En 19 år gammel mann er pågrepet.

– Han ble pågrepet på en adresse i nærheten. Han blir tatt med til politiet for avhør, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt til NRK.

Ifølge politiet var det kaotiske tilstander da de ankom stedet etter å ha fått melding om masseslagsmålet like før klokken 20 lørdag kveld.

– Alvorlig skadd

Den ene personen som er knivstukket, er alvorlig skadd, mens den andre er lettere skadd. To andre personer har sårskader i ansiktet.

19-åringen som er mistenkt for knivstikkingen, ble pågrepet rundt klokken 21.10.

Ifølge VG var det snakk om rundt 20 ungdommer i slutten av tenårene som var samlet ved McDonald's. Politiet kan ikke si noe om hva som var årsaken til slagsmålet.

– Det var mange ungdommer samlet, og situasjonen var uoversiktlig. Hvor mange som var involvert i slåssinga, vet vi foreløpig ikke, sier Gunnerød.

Saken oppdateres

Personvernpolicy