Coronasmitte på Norges største meieri

<p></p><p>– Vi har hatt mange gode coronatiltak her som begrenser konsekvensene hos oss. Det er derfor ingen fare for produktene våre eller leveringen av dem, sier meieristyrer på Tine meieri, Kjetil Thu.</p><p>Illustrasjonsfoto: Jarl Fr. Erichsen / NTB scanpix</p>
– Vi har hatt mange gode coronatiltak her som begrenser konsekvensene hos oss. Det er derfor ingen fare for produktene våre eller leveringen av dem, sier meieristyrer på Tine meieri, Kjetil Thu. Illustrasjonsfoto: Jarl Fr. Erichsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En ansatt ved Tines meieri på Jæren er coronasmittet. 15 personer er satt i karantene.

– Vi har kartlagt nærkontakter og gitt tilbakemelding til kommunen som har satt i gang smittesporing. De opplyser at smitten har kommet utenfra og inn til oss, sier meieristyrer på Tine meieri, Kjetil Thu, til Jærbladet.

Til Nationen sier Thu at de har dialog med kommuneoverlegen.

– De tar seg av alt med smittesporing, og vi følger opp internt i samarbeid med dem, sier han.

Det er i hovedsak én avdeling som er rammet.

– Vi har hatt mange gode coronatiltak her som begrenser konsekvensene hos oss. Det er derfor ingen fare for produktene våre eller leveringen av dem, sier Thu.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden