Prinsesse Märtha Louise får egen dokumentarserie

<p>Märtha Louise får egen TV-serie. Foto: Lise Åserud / NTB</p><p></p><p></p>
Märtha Louise får egen TV-serie. Foto: Lise Åserud / NTB

Prinsesse Märtha Louise blir hovedpersonen i en ny dokumentarserie på TV 2.

I dokumentarserien «Märtha» skal seerne få følge Märtha Louise tett privat og på jobb.

– Jeg er en offentlig person, og pressen skriver mye om meg. Denne serien er en mulighet til å vise fram min tilværelse på en annen og ny måte, sier Märtha Louise.

– Det er klart 2020 så langt har vært et krevende år for familien, og det viktigste jeg gjør er å være til stede for døtrene mine. Vi er jo en familie i sorg, og i tillegg er vi blitt veldig isolert, som de fleste andre i Norge. Vi har derfor så vidt kommet i gang med innspillingen, sier hun videre.

Serien produseres av det bergensbaserte produksjonsselskapet Mothership for TV 2 og har premiere i 2021.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden