146 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til tirsdag registrert 16.602 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 146 meldte tilfeller siste døgn.

Det er 31 flere enn til samme tid forrige uke. Den siste uken er det totalt meldt om 810 nye koronatilfeller i Norge, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Til sammen var nesten 1,5 millioner personer testet for koronavirus i Norge fram til og med søndag.

I alt var 28 koronapasienter innlagt på sykehus mandag, noe som er like mange som før helgen,

FHI har registrert 278 koronarelaterte dødsfall her i landet siden mars. Den største gruppen døde er i alderen 80 til 89 år, og 52 prosent av de døde er menn. FHI understreker at det ikke alltid er mulig å slå fast om de koronasmittede har dødd av eller med covid-19.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden