Dette skjedde i natt

Foto: Evan Vucci / AP / NTB
Foto: Evan Vucci / AP / NTB Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 16. oktober.

Trump og Biden møtte til hvert sitt folkemøte

USAs president Donald Trump og Demokratenes utfordrer Joe Biden stilte i hvert sitt folkemøte torsdag kveld.

Trump ble hardt presset om koronaviruset og konspirasjonsteorier i et tidvis intenst møte i Miami, mens seansen med Biden i Philadelphia gikk langt roligere for seg.

Motorsyklist til sykehus etter alvorlig ulykke i Bergen

En motorsyklist er fraktet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen etter det politiet betegner som en alvorlig trafikkulykke.

Vest politidistrikt melder at ulykken skjedde i Flaktveitvegen i Bergen klokken 00.45. Skadeomfanget er ukjent.

Remdesivir har liten effekt på covid-19, ifølge WHO-studie

Remdesivir påvirker ikke i betydelig grad dødeligheten til covid-19-pasienter, heter det i en ny studie fra Verdens helseorganisasjon, ifølge Financial Times.

Legemiddelet er godkjent i behandling av covid-19-pasienter som trengs oksygentilførsel. EU-kommisjonen har inngått avtale om kjøp av 500.000 behandlinger.

184 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 16.136 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 184 meldte tilfeller siste døgn.

Dagen før ble det registrert 160 nye tilfeller, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS),

Mann i Mjøndalen pågrepet etter politiaksjon

En mann i Mjøndalen som torsdag var involvert i en trusselsituasjon, ble pågrepet av politiet i firetiden natt til fredag.

Politiet skal ha søkt etter mannen, som de mistenkte bar våpen, siden klokken 01. Det ble ikke funnet noe våpen på mannen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden