Stor redningsaksjon etter savnet person i Sunnfjord

To redningsskøyter, en ambulansebåt, en brannbåt, en båt fra Røde Kors og mange frivillige i småbåter deltar i søket etter den savnede mannen.
To redningsskøyter, en ambulansebåt, en brannbåt, en båt fra Røde Kors og mange frivillige i småbåter deltar i søket etter den savnede mannen. Foto: Redningsselskapet / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen i 30-årene som ble meldt savnet på sjøen ved Granesundet i Askvoll i Sunnfjord torsdag ettermiddag, er ennå ikke funnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nødetatene ble varslet om hendelsen like etter klokken 16 torsdag. Det ble satt inn store ressurser i søket, og i 22-tiden pågikk letingen fortsatt for fullt. To redningsskøyter, en ambulansebåt, en brannbåt, en båt fra Røde Kors og mange frivillige i småbåter deltar i søket, og i tillegg driver frivillige søk i strandsonen.

Torsdag ettermiddag opplyste operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergensavisen at det var funnet en tom båt i området. Ifølge Hovedredningssentralen Sør-Norge skulle den savnede mannen ut for å trekke krabbeteiner.