Stor redningsaksjon etter savnet person i Sunnfjord

To redningsskøyter, en ambulansebåt, en brannbåt, en båt fra Røde Kors og mange frivillige i småbåter deltar i søket etter den savnede mannen.
To redningsskøyter, en ambulansebåt, en brannbåt, en båt fra Røde Kors og mange frivillige i småbåter deltar i søket etter den savnede mannen. Foto: Redningsselskapet / NTB

Mannen i 30-årene som ble meldt savnet på sjøen ved Granesundet i Askvoll i Sunnfjord torsdag ettermiddag, er ennå ikke funnet.

Nødetatene ble varslet om hendelsen like etter klokken 16 torsdag. Det ble satt inn store ressurser i søket, og i 22-tiden pågikk letingen fortsatt for fullt. To redningsskøyter, en ambulansebåt, en brannbåt, en båt fra Røde Kors og mange frivillige i småbåter deltar i søket, og i tillegg driver frivillige søk i strandsonen.

Torsdag ettermiddag opplyste operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergensavisen at det var funnet en tom båt i området. Ifølge Hovedredningssentralen Sør-Norge skulle den savnede mannen ut for å trekke krabbeteiner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden