Kemneren har tatt pant i Vollviks hus

Idar Vollvik ble 1. september pågrepet og siktet for brudd på lov om medisinsk utstyr. Politiet aksjonerte mot lokalene til bedriften Vovi i Bergen som er eid av Idar Vollvik.
Idar Vollvik ble 1. september pågrepet og siktet for brudd på lov om medisinsk utstyr. Politiet aksjonerte mot lokalene til bedriften Vovi i Bergen som er eid av Idar Vollvik. Foto: Marit Hommedal / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kemnerkontoret i Bergen har tatt utlegg i Idar Vollviks hus i Bergen. Vollvik ble siktet i september for brudd for lov om medisinsk utstyr.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er Dagens Næringsliv som har gjort en kredittsjekk som viser at kemnerkontoret i Bergen har tatt utlegg hos Vollvik med et krav på 123.378 kroner. Kravet er registrert for to uker siden, og kemneren har tatt pant for kravet i Vollviks villa i Fanahammeren i Bergen.

Avisen Børsen skriver at Vollvik i en epost har sagt at saken allerede er ute av verden.

– Ikke annet å si enn at dette ble betalt for et par dager siden.

Vollvik ble 1. september pågrepet og siktet for brudd på lov om medisinsk utstyr. Politiet i Bergen gjennomførte så razziaer ved flere lokaler som tilhører ham og hans firma Vovi. Politiet mente han hadde importert ikke-medisinske munnbind og merket dem om for at de skal framstå som medisinske.