115 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til tirsdag registrert 15.638 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 115 meldte tilfeller siste døgn.

Det er dobbelt så mange som dagen før, da det ble registrert 58 nye tilfeller, men tallene pleier å være lavere i helgene, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Til sammen var 1.158.338 personer fram til søndag testet for koronavirus i Norge. I alt 31 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus. Det er åtte flere enn før helgen.

FHI har registrert 276 koronarelaterte dødsfall her i landet siden mars. Den største gruppen døde er i alderen 80 til 89 år, og 52 prosent av alle døde er menn. FHI understreker at det ikke alltid er mulig å slå fast om de koronasmittede har dødd av eller med covid-19.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden