167 nye bekreftede koronatilfeller siste døgn

Det var ved midnatt natt til lørdag registrert 15.387 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 167 meldte tilfeller siste døgn.

Økningen er lavere enn dagen før, da det ble registrert 208 nye tilfeller. Den siste uken er det meldt om 1.026 nye koronatilfeller i Norge, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Til nå er 1.140.084 personer testet for koronavirus her i landet, viser tall fram til fredag.

I alt 23 personer ble fredag behandlet på sykehus for covid-19-sykdom, som er fire færre enn dagen før. Én pasient behandles i respirator.

FHI har registrert 275 koronarelaterte dødsfall her i landet siden mars. Den største gruppen døde er i alderen 80 til 89 år, og 52 prosent av alle døde er menn. FHI understreker at det ikke alltid er mulig å slå fast om de koronasmittede har dødd av eller med covid-19.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden