Savnet etter Moelv-brann har kobling til en annen savnet person i Innlandet

Ytterligere en person er funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv. Politi og brannvesen driver undersøkelser på stedet.
Ytterligere en person er funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv. Politi og brannvesen driver undersøkelser på stedet. Foto: Geir Olsen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredag venter politiet obduksjonsrapport for en av de omkomne i brannen i Moelv. Politiet mener han har en kobling til en annen savnet mann på Gjøvik.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Den første rapporten er ventet å foreligge i dag, sier politiadvokat Sten Floor Nelson i Innlandet politidistrikt til NTB.

Tidligere fredag bekreftet han overfor NRK at det er en relasjon mellom en person som jobbet på taket av næringsbygget som tok fyr i Moelv onsdag og en person som er savnet i distriktet.

– Det skal være en relasjon mellom dem, bekrefter Nelson til NTB.

Fredag søker brannhunder gjennom bygget. En person ble funnet omkommet i ruinene av bygget allerede onsdag, mens en annen ble funnet torsdag kveld. Funnet av den andre personen kom overraskende på politiet.

Politiet har ikke bundet seg til noen hypotese ennå, men torsdag uttalte politiadvokat Sten Floor Nelson at de tror det har skjedd noe kriminelt. Det bekrefter han også nå.

Fredag og gjennom helgen vil det bli gjennomført rundspørring i Moelv.

Det var ved 07-tiden onsdag morgen at nødetatene fikk melding om brannen. Da sto om lag 200 meter av taket på næringsbygget i flammer.