Mann knivstukket i Tromsø – politiet jakter to gjerningsmenn

En mann i 20-årene er operert ved Universitetssykehuset Nord-Norge etter å ha blitt stukket med kniv i Tromsdalen. Politiet leter etter to gjerningsmenn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil ikke opplyse om tilstanden til offeret eller skadeomfanget, og henviser til sykehuset når det gjelder helseopplysninger. Det var imidlertid mannen selv om meldte inn hendelsen rett etter klokka 5 tirsdag morgen og fortalte at han var blitt stukket med kniv.

Hendelsen fant sted utenfor Mix-kiosken i Tromsdalen, ifølge operasjonsleder Jørgen Ahlquist i Troms politidistrikt. Så langt retter mistanken seg mot to antatte gjerningsmenn, begge er ukjente for politiet og på frifot. De skal ha vært iført svarte klær.

– Vi har foreløpig lite kunnskap om hva som har skjedd og hvorfor. Vi leter etter vitner og forbipasserende, og har en drone i lufta som vi bruker i letingen etter de antatte gjerningsmennene, sier han til NTB.

Politiet har ingen kunnskap om offeret i saken fra tidligere forhold.

Etterforskerne ber om tips og opplysninger fra publikum.

– Vi er på gata med hundefører og venter på krimtekniker. Vi håper det kan gi oss mer å gå på, sier Ahlquist.

Personvernpolicy