Fem skoler i Ullensaker berørt av coronasmitte

Smitteutbrudd har oppstått i Ullensaker. 186 elever og 18 lærere i karantene. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag ble fire nye smittetilfeller bekreftet, skriver kommunen i en pressemelding. En av de smittede er elev ved Jessheim videregående skole, dermed er fem skoler berørt av coronaviruset, og 186 elever er satt i karantene. Situasjonen betegnes som alvorlig, skriver kommunen i en pressemelding.

– Utbruddet ved Jessheim VGS og smittesituasjonen i kommunen for øvrig utgjør en alvorlig situasjon som vi overvåker nøye, i tett dialog med Folkehelseinstituttet, skriver kommunaldirektør Gunnhild Grimstad-Kirkeby.

Ifølge pressemeldingen er Skogmo, Allergot, Bakke og Vesong skole, samt Jessheim vgs og Læringsverkstedet barnehage avdeling Ekornrud rammet.

I tillegg til de karantenesatte elevene, er 90 øvrige personer i Ullensaker i karantene.

Personvernpolicy