Eldre mann funnet etter leteaksjon i Malvik i Trøndelag, fløyet til sykehus

Trøndelag politidistrikt har iverksatt en leteaksjon etter en eldre turgåer i Hommelvik i Malvik kommune. Et Sea King redningshelikopter et satt inni søket.
Trøndelag politidistrikt har iverksatt en leteaksjon etter en eldre turgåer i Hommelvik i Malvik kommune. Et Sea King redningshelikopter et satt inni søket. Foto: Lise Åserud / NTB

Den eldre mannen det er blitt lett etter i Malvik i Trøndelag lørdag, er funnet i relativt god behold. Han blir nå fløyet til sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Turgåeren ble funnet av et Sea King redningshelikopter i søksområdet ved Jervskogen Skisenter i Hommelvik, meldte Trøndelag politidistrikt noe før klokka 21.

Politiet opplyser at mannen er noe nedkjølt og har skader i en arm.

Trøndelag politidistrikt iverksatte søket i samråd med Hovedredningssentralen Sør-Norge.

Mannen har vært savnet siden 14-tiden lørdag i området i Hommelvik øst før Trondheim.

– Det er en eldre kar som har forsvunnet fra reisefølget sitt. Melding inn til oss kom klokka 15.45, sier operasjonsleder Viola Elvrum i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Lørdag kveld ble et 20-talls frivillige fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er satt inn i søket. Norske Redningshunder deltok med fire hunder i tillegg til en politihund.

Det ble også brukt to droner med varmesøkende kamera. Sea King redningshelikopteret ble satt inn i letingen klokka 19.40.

Personvernpolicy