Eldre mann funnet etter leteaksjon i Malvik i Trøndelag, fløyet til sykehus

Trøndelag politidistrikt har iverksatt en leteaksjon etter en eldre turgåer i Hommelvik i Malvik kommune. Et Sea King redningshelikopter et satt inni søket.
Trøndelag politidistrikt har iverksatt en leteaksjon etter en eldre turgåer i Hommelvik i Malvik kommune. Et Sea King redningshelikopter et satt inni søket. Foto: Lise Åserud / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den eldre mannen det er blitt lett etter i Malvik i Trøndelag lørdag, er funnet i relativt god behold. Han blir nå fløyet til sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Turgåeren ble funnet av et Sea King redningshelikopter i søksområdet ved Jervskogen Skisenter i Hommelvik, meldte Trøndelag politidistrikt noe før klokka 21.

Politiet opplyser at mannen er noe nedkjølt og har skader i en arm.

Trøndelag politidistrikt iverksatte søket i samråd med Hovedredningssentralen Sør-Norge.

Mannen har vært savnet siden 14-tiden lørdag i området i Hommelvik øst før Trondheim.

– Det er en eldre kar som har forsvunnet fra reisefølget sitt. Melding inn til oss kom klokka 15.45, sier operasjonsleder Viola Elvrum i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Lørdag kveld ble et 20-talls frivillige fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er satt inn i søket. Norske Redningshunder deltok med fire hunder i tillegg til en politihund.

Det ble også brukt to droner med varmesøkende kamera. Sea King redningshelikopteret ble satt inn i letingen klokka 19.40.