Dette skjer i dag

Foto: Heiko Junge / NTB
Foto: Heiko Junge / NTB Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 22. september.

Pressekonferanse med justisministeren og helseministeren

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland og helse- og omsorgsminister Bent Høie møter sammen med helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet pressen om koronasituasjonen.

Tybring-Gjedde vitner i Bertheussen-saken

Både stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde og kona, tidligere samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde, møter onsdag som vitner i rettssaken mot Laila Anita Bertheussen.

EU-kommisjonen legger fram forslag til ny migrasjonspakt

Innenriks- og migrasjonskommissær Ylva Johansson skal etter planen legge fram EU-kommisjonen forslag til ny migrasjonspakt. Forslaget skulle i utgangspunktet bli lagt fram neste onsdag, men ble framskyndet på grunn av brannene i Moria-leiren på Lesvos.

Statsledere taler i FNs hovedforsamling

Høynivådelen av FNs hovedforsamling fortsetter. Onsdag er Afghanistans, Iraks og Venezuelas ledere blant dem som taler.

Molde spiller siste kvalifiseringsrunde til mesterligaen

Molde tar imot ungarske Ferencvaros til første av to kamper om plass i mesterligaen i fotball for herrer. Lagene møtes til returoppgjør tirsdag 29. september. Det tapende laget spiller i europaligaen denne sesongen. Ingen norske lag har spilt i mesterligaen siden Rosenborgs deltakelse i 2008. Molde spilte selv i mesterligaen høsten 1999.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden