Dette skjer i dag

Foto: Heiko Junge / NTB
Foto: Heiko Junge / NTB Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene mandag 21. august.

Nye økonomiske tiltak legges fram

Regjeringen legger fram en stortingsproposisjon med tiltak mot koronakrisen i norsk økonomi og næringsliv. Det er kjent at regjeringen foreslår tiltak blant annet rettet mot reiselivet, eventbransjen, idretten, kultursektoren og arbeidslivet.

Norwegian møter Nybø og Hareide

Norwegian-sjef Jacob Schram skal i møte med næringsminister Iselin Nybø (V) og samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) for å diskutere ytterligere pengestøtte til det kriserammede flyselskapet.

Erna Solberg deltar på FNs høynivåuke

FNs hovedforsamling høynivåuke starter med digitalt toppmøte og feiring av FNs 75-årsdag mandag. Statsminister Erna Solberg taler på FNs Global Compacts Private Sector Forum og deltar på en digital rundebordskonferanse om hav.

Tikhanovskaja møter EUs utenriksministre

Den hviterussiske opposisjonslederen Svetlana Tikhanovskaja skal møte utenriksministrene i EU-landene og tale i unionens folkevalgte forsamling i Brussel. EU anerkjenner ikke valgresultatet i Hviterussland og har varslet sanksjoner mot landet.

Full runde i 1. divisjon

Herrenes 1. divisjon i fotball ruller videre. På menyen står Grorud – Ranheim, KFUM Oslo – Strømmen, Åsane – Øygarden, HamKam – Jerv, Lillestrøm – Kongsvinger, Sogndal – Stjørdals-Blink, Ull/Kisa – Raufoss, Sandnes Ulf – Tromsø.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden