64 personer i karantene i Arendal

<p>Bakgrunnen for smitteutbruddet er et mindre selskap forrige helg, der en kvinne fra Østlandet deltok. Hun bar da på coronaviruset, men hadde ingen symptomer, og smitten ble først bekreftet onsdag.</p>
Bakgrunnen for smitteutbruddet er et mindre selskap forrige helg, der en kvinne fra Østlandet deltok. Hun bar da på coronaviruset, men hadde ingen symptomer, og smitten ble først bekreftet onsdag. Foto: Scanpix

64 personer, deriblant to skoletrinn og deres kontaktlærere, er satt i karantene etter et smitteutbrudd i Arendal kommune.

Fire personer er nå bekreftet smittet, skriver Agderposten.

En av dem er elev ved Nesheim skole, noe som fører til at 1. og 2. trinn ved denne skolen, samt kontaktlærere, går i karantene.

Bakgrunnen for smitteutbruddet er et mindre selskap forrige helg, der en kvinne fra Østlandet deltok. Hun bar da på coronaviruset, men hadde ingen symptomer, og smitten ble først bekreftet onsdag.

Fire personer som deltok i dette selskapet, er bekreftet smittet, alle 29 deltakerne i selskapet er satt i karantene, og det gjelder også 35 førsteleddskontakter. Alle er innbyggere i Arendal kommune.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden