Vollvik selger munnbind igjen

Idar Vollvik selger igjen munnbind fra et parti som ikke skal være ompakket og dermed ikke er ilagt omsetningsforbud. Foto: Marit Hommedal / NTB
Idar Vollvik selger igjen munnbind fra et parti som ikke skal være ompakket og dermed ikke er ilagt omsetningsforbud. Foto: Marit Hommedal / NTB Foto: NTB scanpix

Idar Vollviks Ludo Store er i gang med å selge munnbind igjen. Denne gangen skal munnbindene være av det lovlige slaget.

Det er Idar Vollvik selv som på sin Facebook-side fredag kveld skriver at det er nå er mulig å få kjøpt munnbind igjen, skriver Nettavisen.

Vollvik skryter av at han nå selger «Norges mest testede munnbind til Norges beste priser».

– Legemiddelverket kan bekrefte at omsetningsforbudet gjelder for de feilmerkede/ommerkede munnbindene, skriver seniorrådgiver Petter Alexander Strømme i Legemiddelverket.

Idar Vollviks advokat Arild Dyngeland opplyser at de torsdag sendte inn en begjæring om omgjøring og klage, og at omsetningsforbudet nå kun gjelder for ett parti.

– Det gjelder ikke forbud om omsetning av varer med riktig merking som oppfyller kravene, skriver Dyngeland i en tekstmelding.

Dermed er det fritt fram for Vollvik å selge godkjente munnbind.

Idar Vollvik og daglig leder i Vovi AS er siktet for å ha brutt loven om medisinsk utstyr og reglene for merking og markedsføring av slikt utstyr.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden