Kvinne funnet død i Oslo – mann pågrepet, siktet for drap

<p> – Vi fikk opplysninger i ettermiddag fra helse som gjorde at man dro til en adresse og gjorde undersøkelser, og der fant man henne, opplyser politiet. Foto: NTB scanpix.</p>
 – Vi fikk opplysninger i ettermiddag fra helse som gjorde at man dro til en adresse og gjorde undersøkelser, og der fant man henne, opplyser politiet. Foto: NTB scanpix.

En kvinne ble fredag ettermiddag funnet død på en adresse i Oslo. En mann med en relasjon til kvinnen er pågrepet og siktet for drap.

– Oslo politidistrikt mottok i ettermiddag opplysninger som ledet til at en voksen kvinne ble funnet død på en adresse i Oslo, heter det i en pressemelding.

Til VG opplyser leder for etterretning og etterforskning Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt at det er en etnisk norsk mann som er siktet.

Det er en relasjon mellom den drapssiktede mannen og den avdøde kvinnen.

– Vi fikk opplysninger i ettermiddag fra helse som gjorde at man dro til en adresse og gjorde undersøkelser, og der fant man henne, sier Metlid.

Mannen ble pågrepet et annet sted i Oslo noe tid senere.

– Det pågår varsling av pårørende, og vi vil av den grunn ikke kunne gi særlig ytterligere opplysninger i saken per nå, heter det videre i pressemeldingen.

Til NTB opplyser Metlid at den drapssiktede mannen har fått oppnevnt Marijana Lozic som forsvarer. Det er foreløpig uklart om mannen kan bli avhørt fredag kveld.

Saken oppdateres

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden