Hagen-boligen: Tom Hagen får flytte hjem

<p>Ifølge VG har politiet fredag fjernet sperrebåndene og tatt ned overvåkningskameraer og skilt om overvåkning ved Hagen-parets bolig i Lørenskog fredag formiddag. Politiet jobber fortsatt ut fra teorien om at Tom Hagen fikk kona drept i boligen.</p><p>Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix</p>
Ifølge VG har politiet fredag fjernet sperrebåndene og tatt ned overvåkningskameraer og skilt om overvåkning ved Hagen-parets bolig i Lørenskog fredag formiddag. Politiet jobber fortsatt ut fra teorien om at Tom Hagen fikk kona drept i boligen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Til VG sier et vitne at sperrebåndene rundt boligen til Tom og Anne-Elisabeth Hagen er fjernet. Politiet bekrefter at de frigjør boligen og at Tom Hagen kan flytte hjem.

Tom Hagen (70) er fortsatt siktet for drapet på kona Anne-Elisabeth etter at hun forsvant høsten 2018. Han har ikke hatt tilgang til eneboligen på Fjellhamar i Lørenskog siden politiet pågrep ham 28. april.

Politiet mener boligen er et viktig bevis i etterforskningen og mistenker at Anne-Elisabeth Hagen ble drept i boligen, ifølge VG.

Fredag formiddag meldte politiet i en pressemelding at de frigjør boligen.

– Politiet har etter en helhetsvurdering besluttet å ikke begjære videre beslag av Sloraveien 4. Eiendommen vil bli utkvittert til siktede innen fristen 21.09, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø i Øst politidistrikt i pressemeldingen.

VG meldte tidligere fredag at politiet hadde fjernet sperrebåndene rundt boligen. I tillegg skal overvåkningskameraer og skilt om overvåkning ha blitt tatt ned.

Senest i august gikk den 70 år gamle milliardæren rettens vei for å få huset tilbake fra politiet, men fikk ikke medhold. Retten besluttet at politiet fikk beholde huset frem til 21. september.

Tom Hagen har hele tiden bedyrer sin uskyld og nekter straffskyld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden