Tre fisketurister meldt savnet i Vikna i Trøndelag: Funnet på skjær

<p>Klokken 22.30 melder politiet at fisketuristene er funnet på et skjær av et Sea King-helikopter. En redningsskøyte, et Sea King-helikopter og mannskaper fra politiet deltok i redningsaksjonen. Det var 15-16 sekundmeters vind og noe nedbør i området.</p><p>Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix</p>
Klokken 22.30 melder politiet at fisketuristene er funnet på et skjær av et Sea King-helikopter. En redningsskøyte, et Sea King-helikopter og mannskaper fra politiet deltok i redningsaksjonen. Det var 15-16 sekundmeters vind og noe nedbør i området. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Hovedredningssentralen og politiet satte i gang en redningsaksjon etter at en båt med tre fisketurister om bord ble meldt savnet i Vikna i Trøndelag.

Den 20 fot store båten ble sist sett ved Nylandsskjæret i havområdet Folda i 14.30-tiden.

– Politiet fikk melding klokken 20.08 om at de ikke hadde kommet inn der de hadde leid båten, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Han opplyser at det er snakk om tre fisketurister fra Sør-Europa som har vært på fisketur i Vikna i flere år på rad.

Klokken 22.30 melder politiet at fisketuristene er funnet på et skjær av et Sea King-helikopter. De har ikke behov for legetilsyn, opplyser politiet.

En redningsskøyte, et Sea King-helikopter og mannskaper fra politiet deltok i redningsaksjonen.

Operasjonslederen opplyser at det er 15-16 sekundmeters vind og noe nedbør i området.

Saken oppdateres

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden