Petter Stordalen: – Vil si unnskyld til hele Norge

<p>– Vi i styret er ikke i tvil om at konsernsjef Daniel Skjeldam vil ta Hurtigruten ut av denne krisen. Han vet hva som kreves, og han vet også at vi forventer at han rydder opp<b>,</b> sier Petter Stordalen. Foto: Brian Cliff Olguin</p>
– Vi i styret er ikke i tvil om at konsernsjef Daniel Skjeldam vil ta Hurtigruten ut av denne krisen. Han vet hva som kreves, og han vet også at vi forventer at han rydder opp, sier Petter Stordalen. Foto: Brian Cliff Olguin

Petter Stordalen ber på vegne av styret i Hurtigruten hele Norge om unnskyldning etter smitteutbruddet om bord på hurtigruteskipet Roald Amundsen.

– Mange er med rette sinna og frustrerte, og det har også jeg vært, sa medeier og styremedlem Petter Stordalen etter at granskingsrapporten om smitteutbruddet om bord på Roald Amundsen ble lagt fram torsdag.

Samtidig ba han hele Norge om en unnskyldning.

Stordalen sier at det gjenstår enormt mye arbeid etter coronahendelsen.

– Vi i styret er ikke i tvil om at konsernsjef Daniel Skjeldam vil ta Hurtigruten ut av denne krisen. Han vet hva som kreves, og han vet også at vi forventer at han rydder opp, sier Stordalen.

(Ps: Trygve Hegnar, eier av ABC Nyheter og Startsiden, er styreleder og eier fem prosent av Hurtigruten gjennom sitt investeringsselskap Periscopus.)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden