Flere coronasmittede innlagt på sykehus

<p>20 coronasmittede personer var innlagt på sykehus i Norge torsdag. Flest var innlagt på Oslo universitetssykehus. Her et bilde av Ullevål sykehus. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB</p><p></p><p></p>
20 coronasmittede personer var innlagt på sykehus i Norge torsdag. Flest var innlagt på Oslo universitetssykehus. Her et bilde av Ullevål sykehus. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB

20 coronasmittede pasienter er innlagt på sykehus i Norge. Det er fire flere enn onsdag. Ingen av pasientene får respiratorbehandling.

15 av pasientene er innlagt på sykehus i helseregionen Helse sør-øst og fem er innlagt i Helse vest. I Helse nord og Helse Midt-Norge er det ingen pasienter med påvist coronasmitte, ifølge Helsedirektoratets oppdatering torsdag.

Helseforetaket med flest registrerte covid-19-pasienter er Oslo universitetssykehus, som har seks, etterfulgt av Helse Bergen og Akershus universitetssykehus som begge har fire pasienter hver.

Ved midnatt natt til torsdag var det registrert 105 nye smittede siste døgn, ifølge foreløpige tall fra Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS). Til sammen gjennom hele pandemien er 12.498 personer registrert smittet her til lands.

I alt er 266 coronadødsfall meldt til Folkehelseinstituttet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden